top of page
Waterside Women

CIRCLE UP !

voor moderne vrouwen met kinderen van de 21ste eeuw

Elke circel is een ruimte voor moeders om vrij met elkaar van gedachten te wisselen, zonder oordeel. Het is een plek waar je terecht kunt en eigen uitdagingen aanpakken. Ondersteund door de groep en begeleid door een ervaren therapeut, klankbord en coach. 

ALS JE HET BEU OM TE TWIJFELEN EN HET ALLEMAAL ALLEEN TE MOETEN DOEN, DAN IS DIT VOOR JOU.

TIJD VOOR GROEI

Sinds het begin van de menselijk beschavingen hebben in alle culturen mensen in kringen gezeten. Ieder van ons heeft voorouders die in cirkels bij elkaar zaten. Misschien in een hut of rond een vuur, drummend, zingend, dansend, verhalen vertellend, grappen vertellend, gevoelens en gedachten delend. Het leven werd gedeeld.

 

In die kringen vonden mensen oplossingen voor hun problemen, werden conflict bekeken, bewust beslissingen genomen. Er werd gelachen, gevierd en gerouwd samen. Alle mogelijk onderwerpen werden er besproken: ouderschap, seksuele intimitieit, relaties, het leven in de gemeenschap, gezondheid, ontspanning, hun levensdoelen, missie, vrouwelijkheid, het leven, de dood...

 

Het zitten in een cirkel creëert ruimte om te zijn wie  we zijn en wie willen zijn.  Cirkels nemen ons even mee uit de ratrace van het leven en maakt ruimte voor zelfreflectie, groei en ontwikkeling. We worden ondersteund en ondersteunen anderen tijdens hun reis.

 

 Vandaag zijn vrouwencirkel een ware zeldzaamheid. Ons levensritme is ongezien, de ballen die we als vrouw en moeder tegelijk inde lucht houden niet menselijk. 

 

Ik vind dit een catastrofe voor de evolutie van de mensheid. Meer dan ooit is het van vitaal belang dat we als vrouwen met kinderen opnieuw contact opnemen met andere vrouwen met kinderen als we onze authentieke vrouwelijkheid willen terugwinnen en de best mogelijke vrouw en moeder in dit leven willen worden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de andere mensen in ons leven en voor het voortbestaan van de mens als soort tout court.

Het hoeft niet zo te zijn...!

haute-stock-photography-subscription-mam

"WAW, DIT WAS ZOVEEL MEER DAN IK DACHT! HET PRATEN VAN ANDEREN OVER HUN GEVOELENS EN GEDACHTEN HIELP ME OM EIGEN ERVARINGEN BETER TE BEGRIJPEN WAARDOOR IK ANDERE KEUZES KON MAKEN IN MIJN EIGEN LEVEN." 

- REBEKKA ROGIEST

ZOU DIT OVER JOU KUNNEN GAAN?

Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat en hebt ondervonden dat je kind opvoeden niet alleen maar gaat met een andere ouder en een Ipad.

Je twijfelt vaak over of jet het wel goed doet als moeder, vrouw, partner, vriendin. Er weinig anderen die net als jij én willen vrouw zijn met professionele ambities én een geweldige moeder én waarbij je écht kan uitspreken wat je bezig houdt, vragen over hebt.

Je wil een netwerk hebben waarin je als vrouw en moeder kan groeien.  Een plek waar je kan ontdekken welke eventueel storende conflicten, gedachten en gevoelens je in de weg zitten. Waar je steun en erkenning vindt en zelf kan geven

Image by averie woodard
haute-stock-photography-laptop-and-chill

NIEMAND WEET HOE DAT MOET "MOEDER ZIJN".

MISSCHIEN ZIEN ZE ER UIT ALS EEN MOEDER, SPREKEN ZE ZOALS EEN MOEDER, OF DOEN ZE ZOALS MOEDERS DOEN.

IK VERZEKER JE: NIEMAND WEET HET.

IEDEREEN ZOEKT HET CONSTANT UIT.

-  REBEKKA ROGIEST

STEL JE VOOR . . .

noun_Ear_1352788_edited.png

Dat je écht wordt gehoord door anderen, groeit in het écht luisteren naar anderen en naar anderen uitreiken.

noun_two%20hand_646723_edited.png

Dat je meer leert te vertrouwen op jezelf en op anderen, dat er in je leven een plek ontstaat waar alles kan gezegd worden zonder veroordeeld te worden en je niet langer alles alleen moet doen. 

noun_speak_1616157_edited.png

Dat je een veilige groep  van gelijken hebt waarin jij je veilig genoeg voelt om je werkelijke passies, angsten en verlangens uit te spreken en van daar uit kan groeien.

noun_trust_2559955_edited.png

Dat je meer zelfvertrouwen ontwikkelt in je vrouw en moeder zijn en je duidelijker krijgt wat je missie en levensdoel is.

Waterside Women

WAT GEBEURT ER IN EEN CIRKEL?

‎Het mooie van cirkelgesprekken is dat we nooit weten wat er gaat gebeuren of wat er besproken gaat worden. ‎

‎Elke cirkel start met het erkennen van elke vrouw in de cirkel waarna we onze intenties zetten voor de cirkel. En doen we het volgende: we delen en luisteren.  Alles wat er in je opkomt aan gedachten, gevoelens, verlangens en uitdagingen rond jouw case worden ongeremd uitgesproken. Alles wat je bezig houdt kan van belang zijn. Het hoeft niet mooi geformuleerd te zijn, aardig of verstandig. Alleen op deze manier kunnen we ontdekken welke storende conflicten, uitdagingen, gedachten en gevoelens ons in de weg zitten en ons werkelijk content en gelukkig voelen als vrouw met kinderen tegen houden.


‎De groep stelt vragen en we bepalen wat het wérkelijke thema is dat speelt.

We challengen dit, bekijken eventueel belemmerende overtuigingen en komen steeds tot minimaal 1 concrete actie die je kan gaan ondernemen om wat je wil te gaan bereiken. 

Je kan inbrengen wat je ook bezig houdt. Persoonlijke intenties, thema's van vertrouwen en kwetsbaarheid, persoonlijke conflicthantering, relaties, vrouwen, intimiteit en zelfliefde, seksualiteit, gezondheid, geld en financiën, persoonlijke groei, avontuur, schaduwprojectiewerk, moederschap, zusterschap, ouderschap,..

haute-stock-photography-home-office-coll

AANTAL TEVREDEN KLANTEN

3+3

AANTAL JAARLIJKSE PERMANENTE VORMINGEN EN SUPERVISIES

3

250+

THERAPEUTISCHE DIPLOMA'S &GECERTIFICEERDE OPLEIDINGEN,

10+

KOPPEN KOFFIE PER DAG

SIGNATURE

CIRKELGESPREKKEN

CIRCLE UP. Deel met gelijkgestemde ambitieuze moeders in een veilige en krachtige omgeving en groei als vrouw én moeder.

HOE HET GAAT:

8 cirkelgesprekken op jaarbasis (face-to-face)

elk cirkelgesprek duurt anderhalf uur à twee uur (2 cases per cirkel)

iedereen heeft voorafgaand één eenmaling individueel gesprek. Enkel wie uitgenodigd wordt, kan deelnemen.

een maximum van 6 vrouwen wordt toegelaten in een cirkel

na de tweede cirkel kunnen geen nieuwe vrouwen aansluiten

ter aanvulling kunnen er van tijd tot tijd bronnen aangereikt en gedeeld worden

elke cirkel wordt begeleid en gefaciliteerd door Rebekka zelf.

€ 1.370,00

Dit is de totale investering,

JE NEEMT MEE:

gehoord worden door andere moderne vrouwen met kinderen

uitreiken naar andere moderne vrouwen met kinderen

leren om anderen te vertrouwen

leren jezelf te vertrouwen

een ondersteunende tribe vormen

leren luisteren met mededogen

leer om op elkaar te vertrouwen

wees kwetsbaar in een veilige omgeving

deel je diepste passies, zonder veroordeeld te worden

deel je grootste angsten, zonder veroordeeld te worden

ontwikkel zelfvertrouwen

ontwikkel toegewijd zijn aan iets, opnemen van verantwoordelijkheid en integer zijn

je missie en doel in je leven kennen

leer over uiteenlopende topics die we associëren met vrouwelijkheid en moeder zijn

BEHIND EVERY GREAT MOM

IS A TRIBE OF OTHER GREAT MOMS

CIRCLE UP?

Je kan me contacteren om me al je vragen te stellen of meer informatie te krijgen.

HANG WITH

REBEKKA

DAILY

August_graphics_pack_Instagram Black.png

RUST &RUIMTE 

IN JE OREN

jocelyn-morales-lIgFLLDdqMk-unsplash-rem

Luister nu naar de  7-delige reeks MOM-ENT ! 
Omdat elke moeder die én corona én de zomervakantie overleefde dit verdient

HOE HET LEVEN VOOR VROUWEN MET KINDEREN NET IETS GEMAKKELIJKER KAN

Vrouw zijn, moeder zijn, baby blues, post partum angst, post partum depressie, een band opbouwen met je kind, eerste stappen naar meer geluk en contentement als vrouw en moeder: het komt samen met oefeningen allemaal aan bod in dit boek. 

Ik ben jouw gids en compagnon de route zodat je met een beetje meer fun, ontspanning en vertrouwen de reis van vrouw zijn en moeder zijn kan maken.

bottom of page