top of page

WAT HEB JIJ NODIG?

Ik begrijp dat het als vrouw en mama die niet thuis is in dit veld het lastig kiezen kan zijn om te zien, wat jij nodig hebt: een coach of psycholoog | therapeut. Let bij de keuze ook of je een goede klik voelt met diegene die je kiest en of die voldoende kennis heeft om jou te helpen. 

HOE IK WERK

Ik ben opgeleid tot  psychoanalytisch georiënteerd creatief therapeut, rouw- en verlies therapeut en heb (met een korte onderbreking naar aanleiding van de geboorte van mijn twee kinderen) reeds jaren een eigen praktijk.
In de afgelopen jaren ronde ik met succes ook een opleiding af tot ICF-coach waardoor ik ook als coach aan de slag kan.

Ik noem mezelf daarom therapeut EN coach. Ik kan me niet opsplitsen in coach OF therapeut. Je krijgt steeds het complete pakket aan kennis en ervaring. Voor hoogzwangere vrouwen en pasbevallen moeders is coaching doorgaans meer aangewezen. Een paar gesprekken kunnen al helpend zijn om een aantal dingen helderder te krijgen. Wil je nadien toch dieper doorgaan op een aantal thema's, dan kunnen we dit uiteraard nadien nog steeds doen.


Mijn werkwijze is een mix van het bovenstaande. Ik vertrek vanuit het hier en nu. Ik kijk naar de oorzaak van je eventuele klachten of problemen (en daar hebben we doorgaans het verleden vaak heel eventjes voor nodig).
Vanuit onderzoek is namelijk bekend dat life-events een grote invloed hebben op hoe je vandaag jouw leven leeft. Met verschillende technieken en interventies is het mogelijk om dat aan te pakken. 

Na ons eerste gesprek bekijken we of jij volgens mij meer gebaat bent bij een coachingstraject (een traject van 1+6 sessies; ca 3-wekelijks) dan wel een echt therapeutisch traject (doorgaans meerdere maanden, wekelijks of 2-wekelijks)

Geloof jij dat je problemen vandaag te maken hebbenmet je verleden en ben je bereid om daar naar te kijken?
Of wil je daar niet mee bezig zijn en wil je enkel focussen op wat voor je ligt?

Therapeut

Psycholoog

bottom of page