top of page
C9183A5F-79F6-4ED4-9514-997BB11A65B7_edited.jpg

wat je altijd al wou weten...
- faq - 

Een poging tot een antwoord

Ik kan me perfect voorstellen dat je heel wat vragen hebt over "therapie" en "coaching".

En dus wil ik een poging wagen om een aantal van vaak gestelde vragen te proberen antwoorden.

1. Waarom moet ik niet betalen de eerste keer dat ik kom spreken? Is dat niet weer een of andere verkoopstruck om mij in de luren te leggen? Dat is het niet. Ik leg het u uit.

2. Rebekka, hoe kan ik weten of een begeleiding (therapie of coaching) effectief helpend is voor mij? Dat kost uiteindelijk wel behoorlijk wat geld.  En dat duurt eventjes. Dus reken maar al uit? Hoe kan ik dat dan weten?

MOEDERGESPREKKEN.
PODCAST

In deze reeks ga ik samen met moeders zitten en laat je luisteren naar gesprekken die je niet zo gemakkelijk hoort buiten de muren van een therapiepraktijk. Het zijn intieme, persoonlijke gesprekken waarin we samen (anoniem) even de diepte in duiken.

Geen van deze vrouwen zijn mijn patiënten. Het betreft steeds een eenmalige gesprek dat vertrekt vanuit een vraag. Een vraag die geen eenduidig antwoord heeft. Wel een die richting geeft en naar het einde van het gesprek toe naast hopelijk heel wat lol ook een aantal nieuwe inzichten bracht, nieuwe sporen die men kan bewandelen.

We spreken over the good, the bad and the ugly wat betreft het moederzijn in de moderne 21ste eeuw. Het is een reis die we samen maken.

moedergesprekken 01.png
haute-stock-photography-sand-final-10 - kopie_edited_edited.png

ALS JE GRAAG WAT DIEPER DUIKT, DEZE LINKS ZETTEN JE OP WEG

bottom of page