top of page
Support%20Groups_edited.jpg

groepscoaching

Everyone needs a support system.

Elke maand komen 8 vrouwen samen. Zonder kinderen. Zonder partner. Elke maand staan we stil bij een van de 4 domeinen (of een onderdeel daarvan) die bepalen in welke mate we enigszins content en gelukkig door het leven gaan als vrouw en moeder.
.

Elke sessie start met het delen van je eigen verhaal en ervaringen binnen dit thema. Om dan in een tweede tijd de diepte in te duiken.

Dit is geen praatbarak of ventileercafé waarbij iedereen door elkaar heen aan het ventileren gaat over het leven als vrouw en moeder. Het is geen forum waar vrouwen uitpakken met hun intelligentie mensen overladen met advies. Noch is het de juiste plek voor wie vandaag nog kampt met ernstig psychisch lijden.

Het is wel een plaats die tijd en ruimte geeft aan vrouwen die willen klankborden over een persoonlijk topic dat hen bezig houdt. Vrouwen die willen stilstaan bij hoe ze zich voelen, wat ze doen en hoe ze over de dingen denken én bereid zijn vragen te ontvangen die tot nadenken stemmen.

 • zo 17 dec
  Gent
  17 dec 2023 15:00 – 18:00
  Gent, Koning Albert I, 9000 Gent, België
  17 dec 2023 15:00 – 18:00
  Gent, Koning Albert I, 9000 Gent, België
  Omdat elke werkende moeder een break en een moment van verbinding verdient!

Wat ga je leren en doen?

Waw, dit is zoveel meer dan ik dacht! Het praten van anderen over hun issues en er actief mee aan de slaag gaan, hielp me om eigen ervaringen beter te begrijpen waardoor ik andere keuzes kan maken in mijn eigen leven. 

- Elke, jurist en moeder van 2

bottom of page