top of page

Dit dient als leidraad voor ons eerste gesprek. En geeft me alvast een beetje zicht op wat er bij jou leeft aan bezorgdheden. Op die manier kunnen we sneller tot de essentie komen en kan er snel worden gefocust op jouw noden.

Vul je dit even in?

haute-stock-photography-home-office-collection-final-3.jpg
Ben je op zoek naar een coach, klankbord, gids?
Mochten we beslissen samen te werken dan brengt dit een investering met zich mee. Ben je BEREID om deze investering te maken? (Noot: deze vraag gaat over jouw BEREIDHEID om te investeren). Door "ja" aan te duiden ga je geen commitment aan en word je daar niet op vast gepind. We bespreken alle details en ik beantwoord jouw eventuele vragen zodat je een weloverwogen keuze kan maken.
Ben je op dit moment in moederschapsrust? (Noot: doorgaans spreek ik nog niet met vrouwen voor hun moederschapsrust voorbij is en ze terug aan het werk zijn omdat de ervaring leert dat ze doorgaans nog niet helemaal klaar zijn voor dit gesprek. Indien je nog niet terug aan het werk bent is het goed mogelijk dat ik je een afspraak voorstel doe voor wanneer je jouw wekzaamheden opnieuw bent aangevan
bottom of page