top of page
therapeut gent mariakerke rebekka rogiest

DE PODCAST

In deze reeks ga ik samen met moeders zitten en laat je luisteren naar gesprekken die je niet zo gemakkelijk hoort buiten de muren van een therapiepraktijk. Het zijn intieme, persoonlijke gesprekken waarin we samen (anoniem) even de diepte in duiken.

Geen van deze vrouwen zijn mijn patiënten. Het betreft steeds een eenmalige gesprek dat vertrekt vanuit een vraag. Een vraag die geen eenduidig antwoord heeft. Wel een die richting geeft en naar het einde van het gesprek toe naast hopelijk heel wat lol ook een aantal nieuwe inzichten bracht, nieuwe sporen die men kan bewandelen.

 

Het gesprek eindigt wanneer het eindigt. Er is geen bepaalde uitkomst waarnaar we streven.
Niet elk gesprek kent een "happy end",  Elk gesprek brengt ons wel een zelden gehoord écht spreken.

Dit gaat voorbij alle vormen van voyeurisme. Als luisteraar herken je altijd een stukje van jezelf in het verhaal van een ander. Waardoor het meer dan alleen de centrale gast in beweging zet.

Moedergesprekken  wil graag bijdragen tot het destigmatiseren en depathologiseren van therapie en moeders over de hele wereld met elkaar verbinden.

LUISTER NAAR DE PODCAST  >

Rebekka

therapeut mariakerke rebekka rogiest

heb jij een verhaal te verlellen? Let's talk!

Heb je interesse om over een van je uitdagingen als vrouw en moeder te spreken, dan hoor ik het graag! Vraagt je verhaal om gehoord te worden? Dan kan dit jouw platform worden.

 

Als je graag wil deelnemen aan de podcast waar ik een veilige ruimte installeer en een intiem gesprek mogelijk maak met ruimte voor humor en met alle respect voor jouw privacy, vul dan dit formulier in.
Als je geselecteerd wordt mag jij je verwachten aan het nadenken en beantwoorden van niet alledaagse vragen over jouw vrouw zijn en moeder zijn rond jouw persoonlijke vraagstuk of verhaal. 

 

ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
 

bottom of page