top of page
plage bricolage web.png

video
plage bricolage

een maandelijks digestiefke

Plage Bricolage brengt je maandelijks een fragment uit de soms hilarische shitshow genaamd " 't Moederschap".

De humoristische digestiefkes hebben als doel om (1) moeders overal ter wereld met meer mildheid naar zichzelf te helpen kijken, (2) de eenzaamheid en het isolement waarin vele moeders zich bevinden te doorbreken, (3) je te laten voelen dat veel van de situaties die jij meemaakt ook leven bij andere moeders, en (4) (in het beste geval) je te helpen beter om te gaan met je eigen dwaasheden, teleurstellingen... Jezelf gewoon net iets beter te verdragen en het tekort te mogen laten bestaan.

Alle video's
Video zoeken...
De Zomer

De Zomer

05:32
Video afspelen
trailer 2 - bemsa

trailer 2 - bemsa

07:24
Video afspelen
Waarom is het eerste gesprek gratis?

Waarom is het eerste gesprek gratis?

05:53
Video afspelen
Hoe weet ik dat een therapie/coaching mij iets oplevert?

Hoe weet ik dat een therapie/coaching mij iets oplevert?

09:48
Video afspelen

laat ons eerlijk zijn. officieel redt iedereen het prima.
in werkelijkheid zijn er veel vrouwen met kinderen
die maar al te vaak momenten kennen dat ze het niet redden. 

IK WEET HET. JIJ OOK.

Plage Bricolage stelt zich als doel je even een moment van opluchting en lachen te kunnen bezorgen en je tegelijk opgekropte angst en schaamte te laten voeren.

Door te portretteren hoe het echt is, in plaats van hoe een moeder verondersteld wordt te zijn, biedt Plage Bricolage een antidotum voor het gevoel al te vaak te falen als moeder; het geeft ruimte aan het tekort.

Veel van onze uitdagingen hebben geen kant-en-klare oplossingen. Dus omarm ik de duistere kanten van het moederschap die ik rond mij oppik en soms zelf beleef, accepteer het, en probeer het weer te geven in een beter te verteren versie. 

Het moederschap kan een heuse shitshow zijn. En tegelijk zit het vol van situaties die ronduit hilarisch zijn.

Voor alle uiterst empathische vrouwen rond me: dit zijn humoristische digestiefkes gebaseerd op eigen verhalen en alle verhalen die ik rond me hoor. Er wordt goed voor mijn mentale gezondheid gezorgd, geen paniek.

 

I'm fine!

cirkel plage bricolage zacht roze wix.png

Kom je iets tegen waar je graag een humoristisch digestiefke voor wil?

Bedankt voor je input!

Laat het me weten

MOEDERGESPREKKEN.
PODCAST

In deze reeks ga ik samen met moeders zitten en laat je luisteren naar gesprekken die je niet zo gemakkelijk hoort buiten de muren van een therapiepraktijk. Het zijn intieme, persoonlijke gesprekken waarin we samen (anoniem) even de diepte in duiken.

Geen van deze vrouwen zijn mijn patiënten. Het betreft steeds een eenmalige gesprek dat vertrekt vanuit een vraag. Een vraag die geen eenduidig antwoord heeft. Wel een die richting geeft en naar het einde van het gesprek toe naast hopelijk heel wat lol ook een aantal nieuwe inzichten bracht, nieuwe sporen die men kan bewandelen.

We spreken over the good, the bad and the ugly wat betreft het moederzijn in de moderne 21ste eeuw. Het is een reis die we samen maken.

moedergesprekken 01.png
haute-stock-photography-sand-final-10 - kopie_edited_edited.png

goesting in meer?

bottom of page