top of page

Welkom bij de mentale welnessrevolutie!

Dag vrouw,

Dag moeder,

Welkom op mijn gloednieuwe blog, waar ik mijn ervaring en expertise deel als therapeut en coach voor moeders.


Ik ben Rebekka Rogiest en ik heb meer dan 15 jaar ervaring als zelfstandig therapeut. Het is mijn passie om vrouwen te ondersteunen en te begeleiden op hun reis naar een betere geestelijke gezondheid en welzijn. Moeders die vandaag de hashtags #onzeker #uitbalans #identiteitkwijt #doeikhetgoed? #burnout #op #schuldgevoel #ongelukkig #depressief #angstig #verdriet #teveelballenindelucht #ikweethetefkesniet gebruiken, zijn de vrouwen die ik help.

Het leven van elke vrouw die moeder werd is fundamenteel veranderd. De vrouw die je was is er niet meer. Die is mee veranderd, of ergens onderweg verloren gegaan. Jonge kinderen, oudere kinderen: er zijn heel wat uitdagingen als vrouw en moeder.

Als moeder van twee kinderen en partner van een zelfstandig ondernemer, begrijp ik de uitdagingen en de druk waarmee veel vrouwen te maken hebben. Het moederschap kan een prachtige en vervullende ervaring zijn, maar het kan ook een grote emotionele belasting met zich meebrengen en je voor uitdagingen stellen die je nooit voor mogelijk had gehouden.


Het is mijn doel om vrouwen met kinderen te helpen voluit vrouw én moeder te kunnen zijn. om niet ten onder te gaan tijdens de reis van het moederschap; zodat ze met het nodige contentement en geluk doorheen het leven kunnen gaan.

Deze blog brengt schrijfsels, artikelen en verhalen over alle mogelijke onderwerpen die vast hangen aan het vrouw en moeder zijn. Het wordt wellicht een mengeling van verhalen, opinies, praktische tips, strategieën en mijn visie meer con-gé te ervaren als moeder; contentement en geluk.


Op gezette tijden zal ik ook mijn persoonlijke ervaringen als moeder en therapeut delen en hoop op die manier een veilige en ondersteunende gemeenschap te creëren voor alle vrouwen die deze blog bezoeken.

Ik nodig je uit om regelmatig terug te komen en deel te nemen aan de gesprekken die hier ontstaan. Ik kijk er naar uit om met jullie te praten en om jullie te helpen bij het creëren van een leven van welzijn, vreugde en vervulling. Voor wie nog niet vertrouwd is met mijn werk:


Warme groet,

Rebekka Rogiest

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page